Meksykańskie Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj meksykańskiego ciasta czekoladowego. Ten przepis służy 28 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mleko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Meksykańskie Ciasto Czekoladowe, Meksykańskie Ciasto Czekoladowe, oraz Meksykańskie Ciasto Czekoladowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 12x18 cali.
W dużej misce wymieszaj mąkę, kakao, cukier, sodę oczyszczoną i cynamon.
Dodać margarynę, olej, wodę, kwaśne mleko, jajka i wanilię, wymieszać na gładką masę.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.