Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj meksykański dip kukurydziany. Jedna porcja zawiera 486 kalorii , 12 g białka i 37 g tłuszczu . Ten przepis bezglutenowy jest przeznaczony dla 10 osób i kosztuje 1,24 USD za porcję . Będzie hitem na Twoim wydarzeniu Super Bowl . Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Mieszanka sera cheddar, mexicorn, papryczki jalapeno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 41% , to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Meksykański dip z trzech serów , Dip z pieczonej kukurydzy w wolnowarze i Babeczki kukurydziane ze świeżą kukurydzą .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj pierwsze siedem składników. W małej misce wymieszaj majonez, śmietanę i cukier; wymieszaj z mieszanką kukurydzianą. Przykryj i schłódź na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pasek Skórki Cytrynowej
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Posyp dodatkową szczypiorką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka