Meksykański Chleb Kieszonkowy Tostadas
Meksykański chleb Kieszonkowy tostadas wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 474 kalorie, 27g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Mieszanka grillowanej wołowiny stek, kapusta, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wyznanie # 14: znałem je tylko po "kieszonkowym chlebie" ... chlebek Pita, Greckie kanapki z chlebem kieszonkowym z jagnięciną, oraz Tuńczyk Meksykański Tostadas.
Instrukcje
Ułóż pieczywo kieszonkowe nieco od siebie na blasze do pieczenia o wymiarach 14 na 17 cali.
Rozłóż 1/4 fasoli równomiernie na każdej rundzie.
Wierzch fasoli równo z kurczakiem, cebulą, chili i serem.
Piec w piekarniku zwykłym lub konwekcyjnym 425, aż pieczywo kieszonkowe będzie chrupiące i ser się roztopi, około 8 minut (6 minut w piekarniku konwekcyjnym).
Przenieś każdą rundę na talerz. Kapusta kopiec równo na okrągło i top z kolendry.
Podawać tostadas z salsą i solą i pieprzem, aby dodać do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest DeLoach Russian River Pinot Noir. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![DeLoach Russian River Pinot Noir]()
DeLoach Russian River Pinot Noir
Piękny rubinowy czerwony kolor w szkle, Rosyjska Rzeka Pinot Noir 2018 otwiera się jasnoczerwonymi aromatami owoców truskawek i wiśni. Smaki malin, rabarbaru i ciemnej śliwki spotykają się z odrobiną przyprawy i jasnej kwasowości. Jest to wino o średniej zawartości, z umiarkowanymi taninami i utrzymującym się i przepysznym wykończeniem