Meksykański Chili z Fasolą i Jęczmieniem

Potrzebujesz bezmlecznego, wegetariańskiego, lacto ovo i wegańskiego przystawki ? Meksykański Chili z Fasoli i Jęczmienia może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Za 1,16 USD za porcję przepis ten pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 10 porcji, każda o wartości 254 kalorii , 11 g białka i 3 g tłuszczu . Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Ten przepis z Taste of Home wymaga szybko gotującego się jęczmienia, fasoli pinto, oliwy z oliwek i pieprzu. Jest idealny na Super Bowl . Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 80% . Ta ocena jest znakomita. Wypróbuj Nowomeksykański Chili z Czerwonej Fasoli , Sałatkę z Jęczmienia z Warzywami i Czarną Fasolę i Zielony Groszek Z Ryżem i Jęczmieniem, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku posmarowanym sprayem do smażenia podsmaż cebulę i czosnek na oleju przez 2 minuty. Dodaj papryczki; gotuj jeszcze 3-4 minuty lub do miękkości.
Dodaj pozostałe składniki; doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż jęczmień będzie miękki.