Meksykańska Zapiekanka Ryżowa

Meksykańska Zapiekanka Ryżowa
Meksykańska Zapiekanka ryżowa to bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 16 mówi, że trafił w sedno. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy, mieszankę meksykańskiego sera, chipsy kukurydziane i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Meksykańska Zapiekanka Ryżowa, Meksykańska Zapiekanka Ryżowa, oraz Meksykańska Zapiekanka Ryżowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu zagotować ryż i 2 szklanki wody. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wymieszaj fasolkę chili, sos pomidorowy i 3/4 szklanki wody przez ugotowany ryż; doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Fasola ChiliFasola Chili
Ryż GotowanyRyż Gotowany
WodaWoda
4
Wlać mieszankę ryżu do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Rozłóż śmietanę na mieszance ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RyżRyż
6
Pokruszone wiórki kukurydziane posypać warstwą kwaśnej śmietany; top z meksykańską mieszanką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser MeksykańskiSer Meksykański
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do ogrzania i ser topi się, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn