Meksykańska Zapiekanka Kukurydziana
Meksykańska Zapiekanka kukurydziana to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sera cheddar, pomidory w puszkach, kukurydza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Meksykańska Zapiekanka Kukurydziana, Meksykańska Zapiekanka Kukurydziana, oraz Meksykańska zapiekanka z chlebem kukurydzianym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W naczyniu zapiekanym o wymiarach 8x8 cm umieścić serek śmietankowy i masło.
Podgrzewać w kuchence mikrofalowej w odstępach 2-minutowych, aż się stopi; mieszać, aż będzie gładka.
Wymieszaj czarną fasolę, pomidory, kukurydzę po meksykańsku i białą kukurydzę do mieszanki serów śmietankowych.
Piec zapiekankę w nagrzanym piekarniku do bulgotania, około 20 minut. Wymieszać 1/2 Puchar ser Cheddar do zapiekanki aż włączone; top z papryki jalapeno i pozostałe 1/2 Puchar ser cheddar.
Piec, aż polewa ser topi się i bulgotanie, 3 do 5 Więcej minut.