Przepis meksykańska zapiekanka może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina. Za $2.19 za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 30g tłuszczu i w sumie 569 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś smażoną fasolę, kukurydzę, przyprawę do taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wodę, możesz podążać tym daniem głównym z Slushies Arbuzowo-Brzoskwiniowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-przygotuj meksykańską kolację z zapiekanką, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się podgrzewa, Meksykańska Zapiekanka Jajeczna, oraz Meksykańska Zapiekanka.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Dodaj przyprawę do taco i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. The Twomey Cellars by Silver Oak Russian River Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Dwie piwnice Silver Oak Russian River Pinot Noir
Nasza rosyjska dolina rzeki Pinot Noir z 2009 roku ma rubinowy kolor z fioletowymi pasemkami i złożonym nosem świeżych płatków róż, bzu, kandyzowanych jabłek, słodkich przypraw do pieczenia i odrobiny mięty pieprzowej. Ma bogaty, szeroki atak na podniebienie i nuty karmelu, toffi i dojrzałych, czerwonych owoców. To wyraziste wino ma zrównoważone wykończenie owoców, przypraw, jasnej naturalnej kwasowości i drobnoziarnistych tanin.