Przepis meksykańska Sałatka warstwowa jest gotowa w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ta przystawka ma 393 kalorie, 4G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Mieszanka awokado, rozdarta sałata rzymska, ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Sałatka Warstwowa, Warstwowa Sałatka Meksykańska, oraz Warstwowa Meksykańska Sałatka Imprezowa dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 58 dolarów za butelkę.