Meksykańska Sałatka Cezar
Przepis meksykańska Sałatka Cezar jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 64 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jeśli masz sok z cytryny, prażone pestki dyni, beztłuszczowy i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Meksykańska Sałatka Cezar, Meksykańska Sałatka Cezar, oraz Meksykańska Sałatka Z Grillowanymi Krewetkami Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tortillę pokroić w paski o szerokości około 1/4 cala i długości 2 cali. Ułóż w jednej warstwie na patelni około 10 na 15 cali.
Piec w piekarniku 400, aż paski będą chrupiące, około 10 minut.
W międzyczasie, w blenderze lub robocie kuchennym, wirować śmietanę, czosnek, sok z cytryny, pasta anchois, i kolendry, aż kolendra jest drobno posiekane.
Włożyć sałatę do szerokiej miski, dodać sos i wymieszać. Na wierzchu paski tortilla, pestki dyni i ser.