Meksykańska Gorąca Czekolada Mix

Meksykańska Gorąca Czekolada Mix
Meksykańska gorąca czekolada Mix jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Ten przepis służy 32. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cynamonu, non-nabiał sproszkowany śmietanka do kawy, marshmallows, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Domowe Białe Ciasto Mix, oraz Domowa Mieszanka Przypraw Sazon.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Stoltz Organic Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia6
Magazyn