Meksykańska Gorąca Czekolada
Meksykańska gorąca czekolada może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz brązowy cukier, najmniejszy pieprz cayenne, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Zupa gorąco-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko i cukier umieścić w średnim rondlu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Off ciepła, mieszać w czekoladzie, wanilia, cynamon, i pieprz cayenne z drewnianą łyżką i pozostawić do strome przez 3 protokół. Rozgrzej gorącą czekoladę na małym ogniu, aż się uspokoi.
Czekoladę przecedzić do miarki i wlać do kubków. W razie potrzeby wymieszać z cynamonem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.