Przepis meksykańska Sałatka z fasoli może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 2 godziny. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 719 kalorii, 21g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz sok z limonki, kukurydzę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy-pikantna sałatka meksykańska/przystawka, Meksykańska Sałatka Z Fasoli, oraz Meksykańska Sałatka Z Fasoli.
Instrukcje
1
Fasolę odcedzić i opłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
2
Połącz fasolę, cebulę, czerwoną paprykę, kolendrę i kukurydzę w bardzo dużym bowl.In mała miska, ubić razem pozostałe składniki z wyjątkiem chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
SOS zalać fasolą i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
4
Posypać szczyptą chili w proszku na wierzch sałatki.Przykryć i dokładnie schłodzić.Przed podaniem ponownie wrzucić sałatkę, następnie dodać kolejną szczyptę chili w proszku i rozłożyć awokado na wierzchu sałatki.(Nie dodawać awokado przed podaniem.).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Adelsheim Pinot Noir (pół butelki). Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.