Meksykańska Faszerowana Papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Meksykańskie nadziewane papryki spróbować. To danie główne ma 880 kalorii, 31g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.96 za porcję. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, czosnek, mieszankę meksykańskiego sera i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%, co jest solidne. Spróbuj Meksykańska Faszerowana Papryka, Meksykańska Faszerowana Papryka, oraz Meksykańska Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę na gorącej patelni, aż rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Wymieszać 3/4 szklanki wody i przypraw taco do mielonej wołowiny; gotować na wolnym ogniu, aż woda wyparuje, o 5 protokół.
Rozgrzać olej roślinny na oddzielnej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać ryż w gorącym oleju, aż pachnący i złocisty brązowy, o 5 protokół.
Dodaj 1 szklankę wody, salsy, cebuli i czosnku; doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło, przykryć patelnię, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż jest miękka i ciecz jest wchłaniana, o 15 protokół. Zmieloną wołowinę wymieszać z ryżem.
Do każdej papryki łyżka warstwy zmielonej mieszanki wołowo-ryżowej; wierzch warstwą meksykańskiego sera i warstwą chipsów tortilla o smaku sera nacho. Powtórz warstwowanie składników w papryce, kończąc warstwą meksykańskiego sera. Ułóż nadziewane papryki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x9 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka i ser lekko rumiany, o 30 protokół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.