Medaliony wieprzowe z sosem z czerwonych porzeczek

Medaliony wieprzowe z sosem z czerwonych porzeczek
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Medaliony wieprzowe z sosem z czerwonych porzeczek mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 24g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli, galaretka porzeczkowa, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem Cumberland, Medaliony wieprzowe w sosie musztardowym, oraz Medaliony wieprzowe w sosie pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokrój wieprzowinę w poprzek na 8 (1-cal-grube) kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Umieść każdy kawałek pomiędzy 2 kawałkami folii o dużej wytrzymałości i funta do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni. Potrzyj wieprzowinę mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
PatelniaPatelnia
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać wieprzowinę na patelnię i gotować przez 3 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj galaretkę do patelni; gotować 30 sekund, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
9
SOS podawać z wieprzowiną, posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn