Medaliony wieprzowe z sosem z czerwonych porzeczek
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Medaliony wieprzowe z sosem z czerwonych porzeczek mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 24g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka soli, galaretka porzeczkowa, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem Cumberland, Medaliony wieprzowe w sosie musztardowym, oraz Medaliony wieprzowe w sosie pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Pokrój wieprzowinę w poprzek na 8 (1-cal-grube) kawałki.
Umieść każdy kawałek pomiędzy 2 kawałkami folii o dużej wytrzymałości i funta do grubości 1/2 cala za pomocą młotka do mięsa lub małej ciężkiej patelni. Potrzyj wieprzowinę mieszanką przypraw.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę na patelnię i gotować przez 3 minuty z każdej strony.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj galaretkę do patelni; gotować 30 sekund, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem.
SOS podawać z wieprzowiną, posypać szczypiorkiem.