Medaliony wieprzowe z sosem Podwójnie jabłkowym

Medaliony wieprzowe z sosem Podwójnie jabłkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 238 kalorii, 25g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, polędwicę wieprzową, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczona Podwójna Polędwica wieprzowa w sosie ze świeżej szałwii Rub & Apple Pan, Medaliony wieprzowe z sosem jabłkowym, oraz Medaliony wieprzowe z grubym jabłkowym Curry.
Instrukcje
Wlać cydr do dużej patelni nonstick; doprowadzić do wrzenia.
Dodać jabłka. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż jabłka są ledwo miękkie.
Wyjmij jabłka z patelni za pomocą łyżki szczelinowej i umieść jabłka w średniej misce. Cydr gotować do zmniejszenia do 1/2 szklanki (około 3 minut).
Jabłka polać zmniejszonym cydrem; odstawić na bok.
Wieprzowinę posypać równomiernie solą i pieprzem. Wytrzyj patelnię wilgotnym ręcznikiem papierowym.
Podgrzać patelnię na średnim i wysokim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodać mieszankę jabłek, pół na pół i rozmaryn.
W razie potrzeby udekoruj świeżą pietruszką.