Medaliony wieprzowe z sosem Malinowo-balsamicznym

Medaliony wieprzowe z sosem Malinowo-balsamicznym
Medaliony wieprzowe z sosem Malinowo-balsamicznym to bez glutenu i bez nabiału danie główne. Przepis ten służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, musztardę dijon, dżem malinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem Balsamiczno-Szalotkowym, Łatwe medaliony wieprzowe z sosem Klonowo-balsamicznym, oraz Medaliony wieprzowe z balsamicznym sosem miodowo-musztardowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spłaszczyć wieprzowinę do 1/2 cala. grubość; posypać czosnkiem w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
WieprzowinaWieprzowina
2
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj wieprzowinę w oleju przez 3-5 minut z każdej strony lub aż nie będzie już różowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć i ogrzać.
4
Na patelnię dodać dżem, ocet i musztardę. Gotować i mieszać przez 2-3 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
OcetOcet
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn