Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowym

Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowym
Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 290 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wina, pietruszki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowo-czosnkowym, Medaliony z polędwicy wieprzowej w sosie cytrynowo-kaparowym, oraz Medaliony z polędwicy wieprzowej z chińskim imbirem i sosem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spłaszczyć każdy kawałek wieprzowiny do grubości 3/4 cala, naciskając go z płaskim boku noża szefa kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
2
Posypać kawałki wieprzowiny solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Umieść mąkę w płytkim naczyniu i zagotuj w nim plasterki wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
4
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, jeśli to konieczne, gotuj medaliony wieprzowe, obracając raz, aż będą dobrze zarumienione z obu stron, w sumie około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medaliony WieprzoweMedaliony Wieprzowe
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
6
Dodaj wino i sok z cytryny na patelni i doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z dna patelni z drewnianą łyżką. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i natką pietruszki. Powrót wieprzowinę na patelnię i ciepłe przez, obracając plastry do Płaszcz z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn