Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowym

Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowym
Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 290 kalorii, 25g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wina, pietruszki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem cytrynowo-czosnkowym, Medaliony z polędwicy wieprzowej w sosie cytrynowo-kaparowym, oraz Medaliony z polędwicy wieprzowej z chińskim imbirem i sosem cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spłaszczyć każdy kawałek wieprzowiny do grubości 3/4 cala, naciskając go z płaskim boku noża szefa kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
2
Posypać kawałki wieprzowiny solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Umieść mąkę w płytkim naczyniu i zagotuj w nim plasterki wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
4
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu. Pracując partiami, jeśli to konieczne, gotuj medaliony wieprzowe, obracając raz, aż będą dobrze zarumienione z obu stron, w sumie około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medaliony WieprzoweMedaliony Wieprzowe
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Dodaj wino i sok z cytryny na patelni i doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z dna patelni z drewnianą łyżką. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i natką pietruszki. Powrót wieprzowinę na patelnię i ciepłe przez, obracając plastry do Płaszcz z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn