Medaliony wieprzowe z sosem Charcuterie wymagają z grubsza 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bagietkę, polędwicę wieprzową, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 23%. Spróbuj Medaliony wieprzowe w sosie z orzechów karaibskich, Medaliony wieprzowe w sosie pomarańczowym, oraz Medaliony Wieprzowe Z Sosem Pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Skropić wieprzowinę oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I Pieprz
Wieprzowina
2
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu i gotować wieprzowinę w 2 partiach, o 2 do 3 minut na stronę. Ułóż wieprzowinę na półmisku i przykryj folią, aby się ogrzała.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Folia Aluminiowa
3
Zmniejszyć ogień pod patelnią i dodać masło do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj szalotki, doprawić solą i dużą ilością grubego pieprzu, i gotować przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Pieprz
Sól
5
Posypać mąką i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
6
Dodaj obfitą kroplę sherry, a następnie ubijaj bulion i zagęszczaj. Wymieszać z musztardą i kornichonami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Korniszony
Musztarda
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Stado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
7
Podawać 3 medaliony na każdym talerzu z dużą ilością sosu, z chlebem obok.