Medaliony wieprzowe z octem balsamicznym i kaparami
Medaliony wieprzowe z octem balsamicznym i kaparami to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 256 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, skórki z cytryny, polędwiczki wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z octem balsamicznym i kaparami, Garlicky duszone warzywa z octem balsamicznym i kaparami, oraz Medaliony wieprzowe z cytryną i kaparami.
Instrukcje
Mąkę, sól czosnkową i pieprz umieść w plastikowej torbie. Wstrząsnąć, aby wymieszać, dodać kawałki polędwicy wieprzowej i ponownie wstrząsnąć, aby pokryć. Wytrząsnąć nadmiar mąki.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować medaliony wieprzowe w gorącym oleju, aż złoto-brązowy z obu stron, 2 do 3 minut na stronie.
Wlać ocet balsamiczny i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina nie będzie już różowy w środku, 3 do 4 minut.
Wyjąć wieprzowinę na półmisek, a następnie wymieszać skórkę z cytryny i kapary w sosie gotującym na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje do pożądanej konsystencji.