Medaliony wieprzowe z octem balsamicznym i kaparami

Medaliony wieprzowe z octem balsamicznym i kaparami
Medaliony wieprzowe z octem balsamicznym i kaparami to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 256 kalorii, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, skórki z cytryny, polędwiczki wieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Medaliony wieprzowe z octem balsamicznym i kaparami, Garlicky duszone warzywa z octem balsamicznym i kaparami, oraz Medaliony wieprzowe z cytryną i kaparami.

Instrukcje

1
Mąkę, sól czosnkową i pieprz umieść w plastikowej torbie. Wstrząsnąć, aby wymieszać, dodać kawałki polędwicy wieprzowej i ponownie wstrząsnąć, aby pokryć. Wytrząsnąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować medaliony wieprzowe w gorącym oleju, aż złoto-brązowy z obu stron, 2 do 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Medaliony WieprzoweMedaliony Wieprzowe
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać ocet balsamiczny i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż wieprzowina nie będzie już różowy w środku, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
WieprzowinaWieprzowina
4
Wyjąć wieprzowinę na półmisek, a następnie wymieszać skórkę z cytryny i kapary w sosie gotującym na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
KaparyKapary
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn