Mięso Lite: boczek Chipotle Slather sos jest bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 225 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka sosu worcestershire, pomidory w puszkach, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Meat Lite: Penne z boczkiem i surowym sosem pomidorowym, Meat Lite: Brussels, Beemster, And Bacon Gratin, oraz Mięso Lite: Maślanka Boczek Kukurydza Sałatka Pomidory.
Instrukcje
1
Dodaj brązowy cukier i koncentrat pomidorowy, mieszając, aż oba stopią się w składnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ramię
2
Dodać ocet, woda, melasa, musztarda, Worcestershire, pomidory i chipotle i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Szklanki Mąki Pszennej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
4
Pozostawić do ostygnięcia, a następnie przenieść do blendera lub robota kuchennego. Proces do gładkiej. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce aż do momentu użycia.