Meat Lite: Bakłażan Lamb Lavash Wraps
Jeśli $2.97 za porcję spada w budżecie, Meat Lite: bakłażan Lamb Lavash okłady może być spektakularny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 374 kalorie, 19g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki bakłażan, paprykę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Meat Lite: Lamb Falafel Burgers, Okłady Z Kurczaka Lavash, oraz Meat Lite: Resztki Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmieloną jagnięcinę posypać za ' atar, solą i pieprzem i delikatnie wymieszać, aby rozprowadzić przyprawy.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać jagnięcinę i brązowo mięso, mieszając od czasu do czasu, przez 5-10 minut.
Dodać cebulę i bakłażana i kontynuować gotowanie dodatkowe 5 protokół.
Dodać czosnek i smażyć przez 30 sekund.
Wymieszaj ciecierzycę i wodę, zmniejsz ciepło do średniego i częściowo przykryj garnek.
Niech składniki gotować na wolnym ogniu przez 15 protokół.
Zdjąć pokrywę i dodać szpinak i pomidory. Gotować przez dodatkowe 5 minut.