MCP® Grape Freezer Jelly

MCP® Grape Freezer Jelly
MCP ® Grape Freezer Jelly może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis służy 112 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Mieszanka pektyny mcp, butelkowany sok winogronowy concord, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to MCP® dżem winogronowy bez pestek, MCP® galaretka pieprzowa, oraz 30 minut do domowej roboty.JELL ® Apple Freezer Jelly.

Instrukcje

1
Wypłukać czyste plastikowe pojemniki i pokrywki wrzącą wodą. Dokładnie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Odmierz soki z winogron i cytryny do dużej miski. Wymieszać pektyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
WinogronaWinogrona
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Odstawić 30 min., mieszając co 5 min. Wymieszać z syropem kukurydzianym. Stopniowo dodawać cukier, mieszając aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać dodatkowe 3 min. lub aż cukier całkowicie się rozpuści i nie będzie ziarnisty. (Może pozostać kilka kryształów cukru.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Napełnij wszystkie pojemniki natychmiast w granicach 1/2 cala od wierzchołków. Zetrzyj górne krawędzie pojemników; natychmiast przykryj pokrywkami.
5
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 24 godziny. Galaretka jest teraz gotowa do użycia. Przechowywać w lodówce do 3 tygodni lub zamrażać dodatkowe pojemniki do 1 roku. Rozmrozić w lodówce przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 45 m.
Porcje112
Ocena Zdrowia0
Magazyn