Mckagen ' s Beef Jerky
Suszona wołowina mckagena może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 126 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz płynny aromat dymu, czosnek w proszku, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Beef Jerky, oraz The BEST Beef Jerky dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sos teriyaki, sos Worcestershire, balsamiczny vinaigrette, czosnek w proszku, cebula w proszku, płynny dym, sól i gorący sos w zamykanej plastikowej torbie.
Dodać paski mięsa i równomiernie zalać marynatą. Zamknąć i przechowywać w lodówce 24 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni F (80 stopni C). Wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową i umieść stojak z drutu na górze.
Usuń paski wołowiny z marynaty i strząśnij nadmiar marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Umieścić paski mięsa na stojaku drucianym i posypać czarnym pieprzem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie twardy i suchy, co najmniej 3 godziny. Pozostawić suszone do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem w szczelnym pojemniku.