Maślanka Malinowa Sorbet
Maślanka malinowa Sorbet to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką sok jabłkowy, maślankę, maliny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Malinowo-Maślany Sorbet, Maślanka Truskawkowa Sorbet, oraz Maślanka Truskawkowy Sorbet.
Instrukcje
Maliny, sok i cukier Puree w maszynce, aż będzie gładka.
Wlać przez sitko z siatki do miski i wyrzucić nasiona malin. Wymieszać z maślanką, śmietaną i szczyptą soli, następnie przykryć i przechowywać w lodówce do wystygnięcia, około 1 godziny.
Przenieść mieszaninę do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i zamrozić do twardego, co najmniej 2 godziny.
Podawać posypane pieprzem.