Małże z rzepakiem brokułowym (
Małże z rzepakiem brokułów (jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz passatę, nowozelandzkie cockles, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 96%. Spróbuj Podsmażone brokuły Rabe z czosnkiem i Chiles (Rzepak Fritte), Spaghetti z małżami i brokułami, oraz Pikantne małże na parze z chińskimi brokułami i makaronem Pancit dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać olej i czosnek na średnim ogniu, aż czosnek będzie złoty kolor.
Dodać rzepak brokuły i gotować przez 3 protokół.
Dodaj cockles, passata, białe wino, i płatki chile, przykryć, i gotować 7 do 8 protokół, aż wszystkie małże właśnie otworzył.
Doprawić solą i pieprzem, wlać do miski i posypać bułką tartą.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau