Mały Batch Buster Bar Deser
Jeśli 1,41 zł za porcję spada w Twoim budżecie, mała partia deseru Buster Bar może być doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 753 kalorie, 15g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, mleko, zmielone na okruchy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Konfitura Figowa Mała, Mała partia BEIGNETÓW, oraz Small Batch Snickerdoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia wewnątrz 9×5 lub 8 1/2 x 4 1/2 cala bochenek patelni z folii upewniając się, że obejmuje dno i idzie aż do boków. I like Press & Seal brand.In miskę do mieszania, połączyć pokruszone Oreos i roztopione masło. Naciśnij na dno wyłożonej patelni i schłodzić podczas robienia lodu cream.To zrobić lody, włożyć 1 szklankę śmietany do głębokiej miski i ubić ręcznym mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. W drugiej misce wymieszaj pozostałe 2 łyżki śmietany, 2 łyżki mleka, połowę puszki mleka skondensowanego i ekstrakt waniliowy. Złóż bitą śmietanę.
Wlać około pół do dwóch trzecich mieszanki lodów na skorupie okruchowej i włożyć do zamrażarki na cztery godziny lub do czasu uzyskania jędrności. Będziesz miał dodatkową mieszankę lodów, więc możesz włożyć ją do małego pojemnika i zamrozić na kolejny dzień.Przygotować sos krówkowy.
Pozostałą połowę puszki (2/3 szklanki) skondensowanego mleka i chipsów czekoladowych Połącz w małym rondlu; podgrzewaj na średnim ogniu, stale mieszając, aż roztopią się chipsy.
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem, wodą i ekstraktem z wanilii.
Ostudzić do temperatury pokojowej.Gdy sos krówkowy jest chłodny, a lody, które rozłożyłeś na skorupie, są jędrne, posyp orzeszki ziemne lodami, lekko je przyciskając.
Rozłóż niektóre (lub wszystkie!) schłodzonego sosu czekoladowego nad orzeszkami ziemnymi. Wróć do zamrażarki i zamrozić na kolejne 4 do 6 godzin lub do bardzo twardego.Gdy będziesz gotowy do podania, podnieś z patelni, chwytając plastikową folię i wyciągając ciasto z bochenka. Obrać folię i pokroić bochenek na cztery do sześciu porcji.