Małe buraki i pistacjowy ser kozi na łóżku Frisee z Vinaigrette Pinot Noir

Małe buraki i pistacjowy ser kozi na łóżku Frisee z winegretem Pinot Noir może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 768 kalorii. Na 5,81 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szalotkę, pinot noir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Salami i kozim serem Crostini z sosem Pinot Noir, Dijon-Rosemary Crusted Prime żeberka pieczone z Pinot Noir Au jus, oraz Zapiekane w ziołach żeberka wołowe pieczone z ziemniakami, marchewką i Pinot Noir Jus.
Instrukcje
Zalać mały rondel z 2 łyżkami oliwy z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Smażyć szałwię, aż liście chrupiące, o 2 protokół. Delikatnie wyjąć na papierowy ręcznik. Następnie usmażyć prosciutto aż będzie chrupiące i wyjąć łyżką szczelinową.
Rondel zalać pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Dodaj szalotkę i saute przez 2 protokół. Deglazować patelnię z winem i octem balsamicznym, gotować około 3 minut.
Dodać cukier, sól i pieprz. Buraki włożyć do płynu i gotować do miękkości, ok. 20 minut. Odstawić buraki do ostygnięcia i zarezerwować płyn do kłusowania. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, zetrzyj Skórki buraków ręcznikiem papierowym. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Gorącym nożem pokrój kozi ser na 4 równe koła.
Pokruszone pistacje połóż na płaskiej powierzchni i delikatnie wciśnij ser do orzechów, aby pokryć wszystkie strony.
Ułóż garść frisee, rukoli i buraków na każdym talerzu.
Na wierzchu ułożyć buraki i plastry koziego sera. Top ze smażoną szałwią i chrupiącą prosciutto.
Ostudzoną ciecz ubić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Skropić winegret nad każdą sałatką i podawać natychmiast.