Małe buraki i pistacjowy ser kozi na łóżku Frisee z Vinaigrette Pinot Noir
Małe buraki i pistacjowy ser kozi na łóżku Frisee z winegretem Pinot Noir może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 768 kalorii. Na 5,81 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szalotkę, pinot noir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Salami i kozim serem Crostini z sosem Pinot Noir, Dijon-Rosemary Crusted Prime żeberka pieczone z Pinot Noir Au jus, oraz Zapiekane w ziołach żeberka wołowe pieczone z ziemniakami, marchewką i Pinot Noir Jus.
Instrukcje
1
Zalać mały rondel z 2 łyżkami oliwy z oliwek i umieścić na średnim ogniu. Smażyć szałwię, aż liście chrupiące, o 2 protokół. Delikatnie wyjąć na papierowy ręcznik. Następnie usmażyć prosciutto aż będzie chrupiące i wyjąć łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Rondel zalać pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj szalotkę i saute przez 2 protokół. Deglazować patelnię z winem i octem balsamicznym, gotować około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać cukier, sól i pieprz. Buraki włożyć do płynu i gotować do miękkości, ok. 20 minut. Odstawić buraki do ostygnięcia i zarezerwować płyn do kłusowania. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, zetrzyj Skórki buraków ręcznikiem papierowym. Odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Gorącym nożem pokrój kozi ser na 4 równe koła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
6
Pokruszone pistacje połóż na płaskiej powierzchni i delikatnie wciśnij ser do orzechów, aby pokryć wszystkie strony.