Mazurki Suszone-Żurawinowe
Mazurki z suszonej żurawiny mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 36. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 90 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka żurawiny, soku pomarańczowego, szybko gotującego się owsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mazurki (Polska), Mean Chef ' s Raspberry Mazurkas, oraz Suszone Herbatniki Żurawinowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; gotować na średnim ogniu 13 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i mieszanina jest gęsta. Łyżka mieszanki żurawiny do blendera lub robota kuchennego; proces do gładkiej. Odstawić.
Mąkę, owies i 1/2 szklanki brązowego cukru wymieszać; margarynę pokroić blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą mączkę. Rezerwa 1 szklanka mieszanki mąki; odstawić. Pozostałą mieszankę mąki wcisnąć na patelni o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej natryskiem do gotowania.
Mieszankę żurawinową rozprowadzić równomiernie na mieszance mąki.
Posypać 1 szklanką mieszanki mąki na mieszaninę żurawinową.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż zbrązowieje. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.