Mater ' s Mississippi Tuna Melt

Mater ' s Mississippi Tuna Melt może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 7,52 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1666 kalorii, 60g białka, oraz 123g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, amerykańskiego rzemieślniczego cheddara, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mater ' s Mississippi Tuna Melt, Stopić Serce Stopić Tuńczyk, oraz Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt.
Instrukcje
Dodać aioli i rozpocząć marynowanie tuńczyka wcześnie w ciągu dnia. Mikrofalówka cytryny i limonki w małej misce, aby uwolnić olejki eteryczne i odstawić tylko na tyle długo, aby być w stanie obsłużyć. W międzyczasie, przez rurę zasilającą uruchomionego blendera, dodaj 1 na raz, żółtka, suchą musztardę, sól i biały pieprz. Do tego czasu mikro-falowana cytryna i limonka powinny być wystarczająco chłodne, aby sobie poradzić. Pozostawiając uruchomiony blender, wyciśnij sok z połowy 1 cytryny przez otwór zasilający, a następnie dodaj olej w wolnym strumieniu.
Wyjąć do miski i przechowywać w lodówce.
Steki z tuńczyka doprawiamy solą i pieprzem, wkładamy do nieaktywnego pojemnika i wyciskamy na nich resztę cytryny i limonki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Rozgrzać grill lub rozgrzać brojlery w piekarniku.
Marynowanego tuńczyka posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek. Gotować, aż rumiane, aż ryby płatki widelcem, 3 do 6 minut na stronę, a następnie niech reszta. Pozostawić grill gorący lub piekarnik na chleb tostowy.
Oliwę z oliwek (około 1 łyżka na pół) posmarować włoskim chlebem i lekko tostować, albo na grillu, albo pod brojlerem.
Płatek tuńczyka, umieścić w misce z szalotki i kopru włoskiego i złożyć w aioli. Łyżka mieszanki tuńczyka na tosty włoski chleb, skropić niewielką ilość octu balsamicznego nad, i top z Cheddar.
Podgrzać krótko w piekarniku, aby stopić ser.
Dekoruj świeżym koperkiem. To jest świetne podawane ze świeżą zupą pomidorową, w razie potrzeby.