Masło Ze Słodkich Ziemniaków

Masło Ze Słodkich Ziemniaków
Słodkie masło ziemniaczane jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 49 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, zmielony cynamon, zmielone goździki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Masło Do Smarowania Słodkich Ziemniaków, Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), oraz Ciastka Ze Słodkich Ziemniaków Z Masłem Jalapeño dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W ciężkim rondlu połącz wszystkie składniki; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 2 do 2-1 / 4 godziny lub aż mieszanina zgęstnieje i około 1 szklanka płynu pozostaje, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
W blenderze przetwarzaj mieszaninę partiami, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść do słoików lub pojemników. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny przed podaniem. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia14
Magazyn