Masło Z Awokado

Masło Z Awokado
Masło awokado jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka awokado, sól, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Masło Z Awokado, Masło Awokado Do Smarowania, oraz Klub Łososia Z Masłem Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przeciąć awokado na pół. Zmiel miąższ w robocie kuchennym lub blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj sok z limonki i następne 4 składniki; proces aż będzie gładki, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Przy uruchomionym procesorze wlej olej w powolnym, stałym strumieniu przez zsyp żywności; procesuj do gładkości. Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn