Masło Orzechowe-Kruche Ciasto Czekoladowe
Masło orzechowe-kruche ciasto czekoladowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 263 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz vanillan ekstrakt, masło, kremowe masło orzechowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Masło Orzechowe Czekoladowe Ciasteczka Kruche, Czekolada Masło Orzechowe Kruche, oraz Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym.
Instrukcje
Beat masło i masło orzechowe na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy; stopniowo dodawać cukier, bicie dobrze. Wymieszać wanilią.
Połączyć mąkę i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać półsłodkie czekoladowe mini-kromki.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/2" na lekko posypanej mąką powierzchni.
Cut z 2 1/2 " okrągły frez lub Boże Narodzenie foremka do ciastek.
Miejsce 2 " od siebie na nieczystych blach do pieczenia.
Piec w temperaturze 275 przez 45 minut. Ostudzić 2 minuty na blachach do pieczenia.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.