Masło Ono Mochi
Masło Ono mochi wymaga około 1 godzina i 18 minut od początku do końca. Na 7 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 65. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. 164 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, mochiko, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Daifuku Mochi, Sakura Mochi, oraz Lody Mochi są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W średniej misce, ubić razem jajka, wanilia i mleko. W oddzielnej większej misce wymieszaj mąkę ryżową, cukier i proszek do pieczenia.
Mokre składniki wlać do suchych składników i wymieszać.
Wymieszać z roztopionym masłem i kokosem.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku. Ostudzić całkowicie, a następnie pokroić w kwadraty, aby służyć.