Masło grzybowe na grzance

Masło grzybowe na grzance
Masło grzybowe na grzankach wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 259 kalorii, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis z BBC Good Food wymaga soku z cytryny, pieczarek borowikowych, ząbków czosnku i brandy. Kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak doskonałe. Pieczarkowy stroganoff na grzance, Grzybowy Brunch Toast, oraz Grzanka grzybowa z jajkiem sadzonym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na patelni rozpuścić 50 g masła i delikatnie podsmażyć cebulę, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać czosnek i tymianek i smażyć jeszcze 1 min. Wsypać wszystkie grzyby i wrzucić do masła. Gotować na dużym ogniu przez 5-8 minut, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Zalać brandy i sok z cytryny, a następnie gotować przez 2-3 minuty więcej lub aż cały płyn odparuje. Wyłączyć ogień, dodać zioła i przyprawy, a następnie pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
4
Po ostygnięciu Usuń tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Grzyby wymieszać z pozostałym masłem, następnie podzielić na 4 ramekiny. Schłodzić do jędrności, lub do 2 dni, następnie podawać ramekin, zwieńczony gałązką tymianku, między 2 do podzielenia z tostami i ubranych liści sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn