Masło Béarnaise

Masło Béarnaise
Masło Béarnaise może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 92g tłuszczu, oraz w sumie 837 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, marynowane szalotki, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), Grillowana polędwica z masłem Bearnaise, oraz Stek Firmowy Z Masłem Bearnaise.

Instrukcje

1
Ubij masło, mielone marynowane szalotki, posiekany estragon i świeżo zmielony pieprz na średniej prędkości za pomocą elektrycznego miksera do połączenia. Łyżka masła na plastikowej folii; zwinąć szczelnie, tworząc kłodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SzalotkaSzalotka
EstragonEstragon
MasłoMasło
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Podawać natychmiast lub schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Magazyn