Brown Butter-Cranberry tarta może być tylko deser szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten przepis służy 10. Mieszanka mąki, żółtka, śmietany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tarta Z Brązowym Cukrem-Żurawiną, Fig Brown Masło Frangipane Tarta, oraz Tarta Owocowa Z Brązowym Masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym, pulse mąki z cukrem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać masło i pulsować, aż będzie wielkości małego groszku. W małej misce ubij śmietanę z żółtkiem jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Wlać mieszaninę kremu do robota kuchennego i pulsować, aż wilgotne okruchy tworzą. Ciasto obrócić na powierzchnię roboczą i wkleić w dysk. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez około 30 minut, lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Dopasuj ciasto do 10-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem; wykończ zwisające ciasto. Załatać wszelkie pęknięcia z wykończeniami ciasta. Przechowywać w lodówce skorupę tart przez około 30 minut, lub do czasu schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Wyłóż osłonkę tarty folią i napełnij ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Piec około 25 minut, aż brzeg będzie lekko złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Wyjąć folię i masy i piec przez około 10 minut dłużej, aż lekko złoty cały. Ustaw patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
9
Na małej patelni, roztopić masło z fasoli wanilii i nasion. Gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż masło zaczyna się złocisty i pachnie orzechowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 minut.
11
W średniej misce ubijamy jajka z 1 szklanką plus 1 łyżką cukru i skórką z cytryny. Odcedzić brązowe masło do mieszaniny jaj i ubijać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Ubić mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
13
Wlać nadzienie do skorupy tarty i piec około 25 minut, aż się zrumieni i ustawi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
14
Przenieść do stojaka do ostygnięcia, około 2 godzin.
15
W rondlu połącz pozostały 1 szklankę cukru z żurawiną i wodą. Doprowadzić do duszenia na umiarkowanie wysokim ogniu i gotować, aż żurawiny po prostu podzielić i cukier jest rozpuszczony, o 4 protokół. Zeskrobać żurawinę do miski i przechowywać w lodówce, aż ostygnie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
16
Za pomocą łyżki z rowkiem ułóż żurawinę na tarcie i wyrzuć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)