Maszyna do chleba zioła i chrupki chleb pszenny

Maszyna do chleba zioła i chrupki chleb pszenny
Chleb Maszyna zioła i chleb pszenny Crunch może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sól, mąkę złota, liście bazylii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kamut chleb mączny do maszynki do chleba (bez pszenicy), Chleb pełnoziarnisty słonecznikowy lniany (do Maszyny do chleba), oraz Maszyna do chleba chleb pełnoziarnisty i masło orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dokładnie mierzyć, umieszczając wszystkie składniki z wyjątkiem orzechów w patelni do chleba w kolejności zalecanej przez producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
2
Dodać orzechy na sygnał rodzynek / orzechów lub 5 do 10 minut przed zakończeniem ostatniego cyklu ugniatania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
OrzechyOrzechy
3
Wybierz cykl podstawowy / biały. Użyj średniego lub jasnego koloru skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Wyjąć upieczony chleb z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn