Masło Orzechowe Lody Miodowe
Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1340 kalorii, 41g białka, oraz 72 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i podnieś pół na pół, cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 9501 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Masło Orzechowe I Lody Miodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze lub robocie kuchennym, połączyć pół na pół, masło orzechowe, miód i cukier. Blendować do bardzo gładkiej, około 30 sekund. Wymieszać w soli 1/4 łyżeczki na raz do smaku. Przenieść Blender karafka do lodówki i schłodzić, aż mieszanina jest bardzo zimna, około 3 godzin.
Schłodzoną bazę ubijamy w maszynie do lodów zgodnie z instrukcją producenta.
Przed podaniem przełożyć do zamrażarki na 3 do 4 godzin.