Masło orzechowe i czekolada Thins
Masło orzechowe i czekolada Thins może być tylko przyprawa szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 180 i kosztuje 1 grosz za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać margarynę, chrupiące masło orzechowe spread, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Crunchy Peanut Butter Thins, Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, oraz Vegan Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pie Z Chocolate Peanut Butter Agave Sauce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce.
Margarynę pokroić blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominała grube okruchy. Wymieszać z jajkiem i wanilią.
Pat ciasto na 13 - x 9-x 2-calowy patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić całkowicie na stojaku z drutu.
W małym rondlu połącz kęsy czekoladowe i masło orzechowe. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina się roztopi.
Rozprowadzić mieszaninę czekolady na skorupie; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Pokroić na 24 bary. Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku.