Marynowany stek z tuńczyka wymaga ok. 51 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,23 zł za porcję. To danie główne ma 244 kalorie, 28g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Przepis ten zachwycił 255 osób. Udaj się do sklepu i odebrać steki z tuńczyka, sok z cytryny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 98% to danie jest super. Podobne przepisy to Marynowany Stek Z Tuńczyka, Marynowany Grillowany Stek Z Tuńczyka, oraz Tuńczyk marynowany sojowo-Rozmarynowo.
Instrukcje
1
W dużym naczyniu niereaktywnym wymieszaj sok pomarańczowy, sos sojowy, oliwę z oliwek, sok z cytryny, pietruszkę, czosnek, oregano i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2
Umieścić steki z tuńczyka w marynacie i włączyć do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
3
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Lekko olejowy ruszt grillowy. Steki z tuńczyka gotować przez 5 do 6 minut, a następnie włączyć i podlewać marynatą. Gotować przez dodatkowe 5 minut, lub do pożądanej doneness. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.