Marynowany burak z grillowanym kozim serem
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina i 15 minut do spędzenia w kuchni marynowany burak z grillowanym kozim serem może być doskonałym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na 1,08 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka oliwy z oliwek, g wegetariańskiego sera koziego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z BBC Good Food ma 133 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pasta z buraków i koziego sera, Sałatka z kozim serem i buraczkami, oraz Sałatka z buraków i mango z miękkim kozim serem.
Instrukcje
Wymieszać olej, ocet, cukier i tymianek w płytkim naczyniu i dobrze doprawić.
Dodać pokrojone buraki i marynować przez co najmniej 1 godzinę lub na noc, jeśli chcesz.
Rozgrzać grill do góry. Doprawić kozie plastry sera, następnie ułożyć na naoliwionej blasze i grillować przez 2-3 minuty, aż się zrumienią i roztopią.
Wyjmij buraki, zachowując marynatę i podziel na 4 talerze. Na górze rakieta, runda koziego sera i trochę więcej rakiety.
Skropić marynatą i podawać.