Marynowane warzywa czosnkowe to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka płatków pieprzu, marchew, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Marynowane Warzywa, Marynowane Warzywa, oraz Marynowane Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić ocet, wino, cukier, przyprawy, liść laurowy i 1 łyżka soli do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Dodać ząbki czosnku i gotować na wolnym ogniu 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Marchew, kliny kopru włoskiego i liście, rzodkiewki i strzępki czosnku, jeśli są używane, pakuj do słoika wielkości kwarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garlic Scapes
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
4
Na warzywa wlać gorący płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
5
Ostudzić; przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej na noc (najlepiej 48 godzin).