Marynowane Steki Ze Szparagami Polane Bułką Tartą Czosnkową A
Marynowane steki ze szparagami posypanymi bułką tartą czosnkową a może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 995 kalorii, 47g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 8,75 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ocet balsamiczny, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prażone szparagi z bułką tartą z masłem czosnkowym i prażonymi migdałami, Pikantne Steki Marynowane Czosnkiem, oraz Pikantne Steki Marynowane Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć wszystkie składniki marynaty, dodać steki przykryć i przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc. (Najlepiej przez noc obracając się sporadycznie).Rozgrzej piekarnik do 200C.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Pieczarki umieścić w naczyniu do pieczenia skropić oliwą, posypać czosnkiem i pieprzem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cytrynowy
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Piec, odkryte przez około 25 minut lub do miękkości.Roztopić masło na patelni i ugotować cebulę, aż będzie miękka i lekko rumiana. Gotować mieszając od czasu do czasu o 20 min lub aż cebula są rumiane i mieszanina zgęstnieje.Gotować steki na grillu, pod grillem w dużej patelni, aż pożądana doneness. W zależności od grubości czas gotowania będzie się różnić, na ogół, sear każdy stek 1-2 minut na stronie, a następnie gotować przez kolejne 4-5 minut na stronie dla średnich rare.To podawać: każdy stek polać grzybami i odrobiną karmelizowanej cebuli ze szparagami.Sposób na szparagi:.Połowę masła i miodu roztopić na patelni, dodać czosnek i bułkę tartą, gotować mieszając, aż bułka tarta będzie chrupiąca.Szparagi gotować, gotować na parze lub w kuchence mikrofalowej, aż będą miękkie, odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
(po 1 Słoiku) Włoski Sos Spaghetti Z Kiełbasą I Czosnkiem
Truskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Podawać szparagi skropione pozostałym roztopionym masłem i miodem, na wierzchu rozsypać bułkę tartą, posiekane jajko i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Truskawki Na Stopę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami