Marynowane Steki Ze Szparagami Polane Bułką Tartą Czosnkową A

Marynowane Steki Ze Szparagami Polane Bułką Tartą Czosnkową A
Marynowane steki ze szparagami posypanymi bułką tartą czosnkową a może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 995 kalorii, 47g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 8,75 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ocet balsamiczny, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prażone szparagi z bułką tartą z masłem czosnkowym i prażonymi migdałami, Pikantne Steki Marynowane Czosnkiem, oraz Pikantne Steki Marynowane Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki marynaty, dodać steki przykryć i przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc. (Najlepiej przez noc obracając się sporadycznie).Rozgrzej piekarnik do 200C.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Pieczarki umieścić w naczyniu do pieczenia skropić oliwą, posypać czosnkiem i pieprzem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec, odkryte przez około 25 minut lub do miękkości.Roztopić masło na patelni i ugotować cebulę, aż będzie miękka i lekko rumiana. Gotować mieszając od czasu do czasu o 20 min lub aż cebula są rumiane i mieszanina zgęstnieje.Gotować steki na grillu, pod grillem w dużej patelni, aż pożądana doneness. W zależności od grubości czas gotowania będzie się różnić, na ogół, sear każdy stek 1-2 minut na stronie, a następnie gotować przez kolejne 4-5 minut na stronie dla średnich rare.To podawać: każdy stek polać grzybami i odrobiną karmelizowanej cebuli ze szparagami.Sposób na szparagi:.Połowę masła i miodu roztopić na patelni, dodać czosnek i bułkę tartą, gotować mieszając, aż bułka tarta będzie chrupiąca.Szparagi gotować, gotować na parze lub w kuchence mikrofalowej, aż będą miękkie, odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podawać szparagi skropione pozostałym roztopionym masłem i miodem, na wierzchu rozsypać bułkę tartą, posiekane jajko i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy

Składniki

500opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeszparagi, końce przycięteszparagi, końce przycięte11 łyżka suszonego oreganoudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzubazylia drobno posiekanabazylia drobno posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-2 ostre papryczki chili, pozbawione pestek i posiekane1-2 ostre papryczki chili, pozbawione pestek i posiekane22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupakiet Milk Dudspakiet Milk Duds20opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny50opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino800opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefilet wołowy po 200-300gfilet wołowy po 200-300g2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczosnek w proszku (przybliżona ilość wystarczająca do posypania grzybami.)czosnek w proszku (przybliżona ilość wystarczająca do posypania grzybami.)2jajka na twardo, posiekane drobnojajka na twardo, posiekane drobno22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoprzyprawa do pieprzu cytrynowego (ponownie przybliżona ilość.)przyprawa do pieprzu cytrynowego (ponownie przybliżona ilość.)4largesgrzyby płaskiegrzyby płaskie22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupietruszka drobno posiekanapietruszka drobno posiekana5smallsczerwona cebula, pokrojona cienkoczerwona cebula, pokrojona cienko501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa11 łyżka suszonego oreganoSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn