Marynowane steki z dziczyzny Emily

Marynowane steki z dziczyzny Emily
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Marynowane steki z dziczyzny Emily mogą być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 31 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka steków z dziczyzny, tymianek, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Steki Z Dziczyzny, Steki i sos z jelenia (dziczyzna), oraz Steki z dziczyzny w sosie z dzikich grzybów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać sos Worcestershire, sos sojowy, sok z limonki, cebulę, płatki czerwonej papryki, suchą musztardę, sól, tymianek, czarny pieprz, czosnek i ostry sos pieprzowy razem w misce; wlać do zamykanej plastikowej torby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj steki z dziczyzny, zalej marynatą, wyciśnij, aby usunąć nadmiar powietrza i zamknij worek. Marynować w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z DziczyznyStek Z Dziczyzny
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnie ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Z marynaty wyjąć dziczyznę i otrząsnąć nadmiar. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
DziczyznaDziczyzna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
5
Gotować steki, aż będą twarde, gorące w środku, i po prostu zmieniając się z różowego na szary, o 5 minut na stronę. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 150 stopni F (65 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia13
Magazyn