Marynowane Portobello Panini

Marynowane Portobello Panini
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Jeśli 1,83 zł za porcję spada w budżecie, marynowane Portobello Panini może być wielki Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera, oliwa z oliwek vinaigrette, pre - portobello grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tłoczony Portobello Panini, Grillowane Portobello Panini, oraz Portobello Panini W Kształcie Serca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść grzyby w plastikowej torbie na suwak wielkości kwarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj vinaigrette; seal worek i delikatnie wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
3
Odstawić na 15 minut.
4
. Podczas gdy grzyby marynują, bochenek chleba kroimy na pół poziomo. Wydrąż górną i dolną połówkę bochenka, pozostawiając granicę 1/2 cala. Zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5
Połącz sery w małej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 15 sekund lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać oliwki, musztardę i czosnek; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
7
Rozprowadzić mieszaninę na dolnej połowie bochenka; wierzch z bazylią, pomidorem i grzybami. Wierzch z pozostałą połową bochenka. Pokryć obie strony kanapki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
8
Podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; umieść kanapkę na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Umieść kawałek folii nad kanapką; top z ciężką patelnią. Gotować 2 protokół. Włącz kanapkę; wymień folię i ciężką patelnię. Gotować 1 do 2 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Pokroić na 4 równe porcje.
TrudnośćNormalny
Gotowe W11 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn