Marynowane Portobello Panini
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Jeśli 1,83 zł za porcję spada w budżecie, marynowane Portobello Panini może być wielki Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera, oliwa z oliwek vinaigrette, pre - portobello grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tłoczony Portobello Panini, Grillowane Portobello Panini, oraz Portobello Panini W Kształcie Serca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść grzyby w plastikowej torbie na suwak wielkości kwarty.
Dodaj vinaigrette; seal worek i delikatnie wrzucić do herbu.
. Podczas gdy grzyby marynują, bochenek chleba kroimy na pół poziomo. Wydrąż górną i dolną połówkę bochenka, pozostawiając granicę 1/2 cala. Zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku.
Połącz sery w małej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa w wysokiej 15 sekund lub do miękkości.
Dodać oliwki, musztardę i czosnek; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić mieszaninę na dolnej połowie bochenka; wierzch z bazylią, pomidorem i grzybami. Wierzch z pozostałą połową bochenka. Pokryć obie strony kanapki sprayem do gotowania.
Podgrzej dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; umieść kanapkę na patelni.
Umieść kawałek folii nad kanapką; top z ciężką patelnią. Gotować 2 protokół. Włącz kanapkę; wymień folię i ciężką patelnię. Gotować 1 do 2 minut lub do złotego koloru.
Pokroić na 4 równe porcje.