Marynowane pomidory z bazylią i octem balsamicznym
Marynowane pomidory z bazylią i octem balsamicznym mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką lodowatą wodę, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Figi Zawijane W Bazylii Z Octem Balsamicznym, Grillowany kalafior z bazylią i białym octem balsamicznym, oraz Balsamiczny, czosnek i bazylia marynowane piersi z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć plastry cebuli i 4 szklanki wody z lodem w dużej misce; odstawić 30 protokół.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Ubijamy ocet, oliwę z oliwek, 2 łyżki wody i kolejne 4 składniki. Wymieszać z bazylią.
Połowę plasterków pomidora układamy w płytkim naczyniu. Wierzch z połową plasterków cebuli.
Mżawka z połową opatrunku. Powtórz z pozostałymi plastrami pomidora, plastrami cebuli i sosem. Przykryć i schłodzić 30 minut.
W razie potrzeby posypać parmezanem i podawać z chlebem.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Uwaga: przepis można przygotować do 3 godzin wcześniej.
W porcji (z chlebem i parmezanem): kalorie 203 (36% z tłuszczu); węglowodany 28g; błonnik 2; tłuszcz 8g; sód 414mg.