Marynowane Pieczarki Z Grilla

Marynowane Pieczarki Z Grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać marynowane pieczarki Topped grillowane hamburgery spróbować. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 39g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cytrynowo-pieprzową, bułki kaiser, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tartar-Topped Grillowane Hamburgery Z Łososia, Grillowane Cebulowe Burgery Cezar, oraz Salsa Topped Grillowane Burgery Taco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill grzewczy. W średniej misce, połączyć mieloną wołowinę i 1 łyżeczkę przyprawy cytrynowo-pieprzowej; dobrze wymieszać. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, 1/2 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W średniej misce, połączyć grzyby, pozostałe 1/2 łyżeczki przyprawy cytrynowo-pieprzowej i vinaigrette; wrzucić do herbu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
VinaigretteVinaigrette
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Gdy gotowy do grillowania, umieścić paszteciki na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 11 do 13 minut lub aż paszteciki są dokładnie gotowane, obracając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Do tostowania bułek, przyłożyć ścięte boki na grillu w ciągu ostatnich 1-2 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść 1 plasterek sera na każdym patty; gotować dodatkową minutę lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Ułożyć paszteciki na dolnych połówkach rolek. Na wierzchu polać mieszanką grzybową i górną połową rolki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
RolkaRolka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn