Marynowane oliwki Fetan i Cerignolan z truskawkami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 832 kalorie, 26g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na $7.25 za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Marynowana Feta Z Oliwkami Cerignolan I Truskawkami, Marynowana Feta z oliwkami Cerignolan i truskawkami z ' Di Bruno Bros. House of Cheese, oraz Szybkie Marynowane Truskawki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować marynatę, połączyć ocet, 3 szklanki wody, cukier, nasiona kolendry, nasiona gorczycy, szalotka, czosnek i kolendra w małym rondelku. Doprowadzić płyn do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i pozostawić zawartość gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
Nasiona Gorczycy
Kolendra
Szalotka
Ocet
Czosnek
Ogórki Kiszone
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjmij garnek z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Umieść fetę w dużej misce do mieszania lub podziel ją między dwa słoiki 1-quart, i polej chłodnym roztworem marynującym ser. Upewnij się, że cała feta jest całkowicie zanurzona. (Jeśli używasz słoików z ćwiartkami, zostanie Ci trochę dodatkowej solanki, którą możesz użyć do sosu sałatkowego.) Przykryć fetę i przechowywać w lodówce przez co najmniej pięć dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy
Ser
Solanka
Ser Feta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
4
Aby przygotować sałatkę, wyjmij marynowaną fetę z płynu i osusz ją na papierowych ręcznikach. W salaterce, wrzucić razem oliwki, truskawki, oliwa z oliwek, posiekaną kolendrę, i szpinak. Wymieszać z fetą, a następnie doprawić solą i pieprzem, w razie potrzeby.
To danie powinno być podawane świeże, ponieważ truskawki zaczną się rozkładać i tracić kolor z czasem. Użyj pozostałego roztworu do trawienia, aby mżnąć nad sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Truskawki
2
Przedruk za zgodą Di Bruno Bros. House of Cheese: a Guide to Wedges, Recipes, and Pairings by Tenaya Darlington, Running Press, a member of the Perseus Books Group.