Marynowane Marchewki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj marynowane marchewki. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 35 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 980 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, soli marynowania, nasion kopru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dilly Marynowane Szparagi, Marchew Dilly, oraz Dilly Bean i 10 marynowane s do miłości dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić mały garnek wody do wrzenia, w którym blanszować marchewki.
Przygotuj 1 pintę i pół słoika lub 2 słoiki galaretki 12 uncji.
Umieść pokrywkę (i) w małym garnku z wodą i doprowadzić do pęcherzyka barest zmiękczyć związek uszczelniający.
Marchew obrać i przyciąć do słoików.
Pokroić w cienkie patyczki.
Gdy woda dojdzie do wrzenia, kropla w marchewki i gotować przez albo 90 sekund, jeśli planujesz konserwy swoje ogórki, lub 3 minuty, jeśli robisz je jako ogórki w lodówce.
Gdy czas się skończy, Usuń marchew z wody i uruchom pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Ocet, wodę i sól połączyć w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Umieścić przyprawy i ząbki czosnku na dnie słoika lub słoików.
Patyczki marchwi pakować pionowo do słoika (ów).
Zalać wrzącą solanką marchewki, pozostawiając 1/2 cala headspace.
Dotknij słoika (s) delikatnie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Wytrzyj felgi i nałóż pokrywki i pierścienie.
Jeśli konserwy, przetworzyć je przez 10 minut w łaźni z wrzącą wodą.
Gdy czas się skończy, wyjmij słoik(y) z konserwy i pozostaw do ostygnięcia.
Zamknięte słoiki można przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu przez okres do jednego roku. Ogórki z lodówki należy umieścić w lodówce, gdy tylko słoiki będą chłodne.
Pozostaw marynaty w płynie do wytrawiania przez co najmniej 48 godzin przed jedzeniem.