Marynowane karczochy dla niemowląt z koperkiem i świeżym imbirem
Marynowane karczochy dziecięce z koperkiem i świeżym imbirem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 59 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cytrynę, oliwę z oliwek, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Marynowane Karczochy Dziecięce, Ugotuj książkę: marynowane karczochy dziecięce, oraz Tabbouleh z marynowanymi karczochami i szpinakiem dla niemowląt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciśnij sok z połowy cytryny do dużej miski z wodą i dodaj połowę do miski. Pracując z 1 karczochem na raz, odciąć i wyrzucić łodygę. Zdjąć ciemne zewnętrzne liście i przyciąć ciemnozielone plamy od podstawy. Za pomocą ząbkowanego noża odetnij górną trzecią część karczocha. Przetrzyj całą pozostałą połowę cytryny i dodaj do wody cytrynowej.
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia i dodać dużą szczyptę soli.
Karczochy odsączyć i dodać do wrzącej wody. Przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 15 protokół.
Karczochy odsączyć i osuszyć.
Tymczasem, w płytkim naczyniu, połączyć sok z cytryny, oliwa z oliwek, czosnek, kapary, koperek i imbir.
Dodać karczochy i wrzucić tak, że są one dokładnie pokryte marynaty. Przykryć i schłodzić karczochy, mieszając od czasu do czasu, przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Pozwól naczyniu powrócić do temperatury pokojowej przed podaniem.